Læs denne email i din browser? klik her

Nyhedsbrev December 2016

Kære Venner!

Jeg vil starte med at erkende, at året er gået meget stærkere end jeg havde regnet med. Mit mål var at udsende fire nyhedsbreve i 2016. Men et`brev kan jeg endnu nå, så her kommer lidt om hvordan året er gået, og lidt om hvad jeg forventer for det nye år.

Jeg vil starte med at fortælle om vores nyligt afholdte Kiva ceremoni, som afholdes her på Villaen den sidste weekend inden jul. Det er en ceremoni, hvor du kort og godt får tid til at stoppe op og reflektere over det år der er ved at rinde ud…. finde de gode og mindre gode ting frem - hvad har det lært dig, hvad vil du gøre op med, og hvad vil du ta med dig ind i det nye år. – Og der er masser tid til at blive bevidst om drømmene som budbringere. Det var min anden Kiva – og jeg bliver nærmest født på ny – forstået på den måde, at jeg får en klarhed over mig selv og den hverdag jeg befinder mig i. Jeg får ryddet op mellem det vigtige og det uvæsentlige og set hvad jeg skal ta hånd om. Det er bare helt fantastisk for mig og jeg skal helt sikkert med igen. Kiva Ceremonien er åben for alle, så måske ses vi, om ikke før så til dec. 2017.

For at underbygge hvad vi står for på Villa Fjordhøj, har vi fået indført affaldssortering. Al vores grønne affald bliver hentet til biobrændsel, og plastik og metal bliver sorteret fra, således at det der går til småt brandbart bliver så lidt som muligt.

Vi har ligeledes fundet et firma der producerer økologiske svanemærkede rengøringsmidler – og har næsten fået byttet hele rengøringspakken ud med de grønne produkter i løbet af året.

Samtidig vokser og vokser vores økoprocent på alle de råvarer vi benytter til vores skønne mad – og procenten ligger nu stabilt på 75-85%. Nu mangler jeg bare at sende dokumentation til fødevarestyrelsen – så vi kan få enten bronze eller måske endda sølvmærket for økologi. Det er vi meget stolte af.

Året 2016 har jo også været året hvor vi kunne fejre Villa Fjordhøjs 100 år. Jeg valgte at det skulle komme vores kurgæster til gode – således at man hele året har kunnet få 25% rabat pr. person ved at lægge ophold af 2 døgns varighed. Det er der rigtig mange der har benyttet sig af – så det er ikke sidste gang vi finder en anledning til gode tilbud.

 

Ja rigtig mange glade gæster har lagt vejen forbi Villa Fjordhøj i dette år -  både som kurgæster –  deltagere på et yoga-/pilates- eller meditations-retreat – overnatter eller kursister. Ja endda flere end sidste år. Jeg har ikke det endelige tal endnu, men det har bevirket, at jeg har ansat endnu en fuldtidsansat i køkkenet. Så stille og roligt går det fremad.

Næste år ser allerede meget lovende ud. Specielt er der mange gæster i weekenderne, og det er jo dejligt. Der hvor indsatsen fra min side kommer til at være, er at tiltrække flere hverdagsbesøgende. Det bliver muligvis til en hverdagsdeal – til glæde for kurgæster eller overnatter. Jeg har det ikke helt på plads endnu, men jeg vil orientere om det i næste nyhedsbrev.

Vi forsætter det nye år med vinterbadning/sauna og brunch om søndagen på følgende datoer:  15/1 – 5/2 – 19/2 – 12/3 – 2/4.

Prøver også at fortsætte det med søndags brunch fra april mdr. og ind over sommeren. Det var i 2016 med forudbestilling og det vil det også blive i år. Det er ikke fordi vi er blevet overrendt, men nogen har der været, som har benyttet sig af muligheden, og vi håber der vil komme flere i 2017.

Først i februar måned bliver Inas lille hus færdigindrettet – og tages derefter med ind i driften. Det bliver en speciel lille perle, og den kan bookes særskilt i forbindelse med et kurdøgn, eller som overnatning med morgenmad.
Prisen vil komme til at fremgå af hjemmesiden.

Her til sidst vil jeg ønske alle et godt nytår og glæder mig til at ses på Villa Fjordhøj.

Mange hilsner fra os alle på Villa Fjordhøj,

Lis

Facebook

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here.

Hotel Villa Fjordhøj | Rådmandsvej 23B | 4230 Skælskør | til: 58 19 14 51