Læs denne email i din browser? klik her

Nyhedsbrev Nytår 2019/20

Kære alle Villa Fjordhøjs venner.

Håber at I har haft nogle skønne jule- og nytårsdage med familie og venner.

Jeg plejer jo lige at lave en lille opsummering på året der rinder ud – og det har jeg også gjort i år. Nu er der gået 5 år, hvor jeg har haft styrepinden her på Villa Fjordhøj – og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Ina ville være stolt over, hvordan det går. Vi gør i hvert fald alt for at holde ”hendes barn i hånden” og sørger for at der bliver passet på Villa Fjordhøj – dog med de fornyelser der må og skal til😊

Al vores mad bliver jo nu tilberedt af økologiske råvarer – og havde jeg tid og overskud til det, står vi til at kunne opnå ”Sølvmærket”. Vi gør brug af årstidens grønt og lokale producenter, så det også bliver miljørigtigt og bæredygtigt, og Villa Fjordhøj har det skønneste personale, som bager/producerer og tryller i vores lille køkken i kælderen😊Det synes jeg er flot og det har en god signalværdi.

Det kan vi også tydeligt mærke, specielt på alle de forskellige retreats der bliver langt i weekenderne. 2020 er allerede udsolgt – dog stadig med muligheder for vores egne kurgæster og overnattende gæster kan komme og få et ophold - forkælelse og behandlinger. Af samme årsag holder jeg også fast i vores hverdagsrabat for kurgæster i 2020. Har du mulighed for at snuppe 2 døgn ud af kalenderen fra mandag og til fredag – hvor vi forkæler dig med samtlige måltider, og hvor du kan forkæle dig selv med afslapning, gåture, læsning og behandlinger, så giver vi dig dit andet døgn til halv pris😊 Det er da til at tage og føle på😊

Nå men 2019 var jo året, hvor vi kunne fejre 25års jubilæum d. 1. april. Vi holdt åbent hus søndag d. 31. marts på den skønneste solskinsdag😊 Det blev et brag af en dag.

En håndfuld behandlere gav smagsprøver på forskellige tilbud ind over dagen. Birgitte Raaberg holdt festtale i Templet – Pia Raug holdt en lille intimkoncert efterfølgende – og inden alle slog sig løs på vores overdådige kaffebord, marcherede Skælskørs lokale garde ”Marine Garden” ind igennem haven udklædt i velværekostumer😊 Det var en fantastisk oplevelse og et dejligt syn med alle de glade unge mennesker, som bare spiller for fuld udblæsning.

Vi havde ønsket os planter til haven og gerne fra egen have – og vi fik en masse skønne planter/løg/træer som vi har fået plantet rundt omkring.

Det er stadigvæk sådan, at hvis du har et gammelt møbel, havemøbler eller senge, der skal udskiftes, gamle fliser fra haven – eller noget helt femte, så er vi meget interesseret i at aftage det du skal af med. Vi er nemlig store tilhængere af genbrug og bæredygtighed. Vi har ikke de store muligheder for at komme og hente - vi skal jo forsøde vores gæster - men kom med det, så finder vi sikkert en plads til det.

Ellers er det med små step, at vi forsøger at skabe fornyelse og renovering. Bio Saunaen, som vi nu kalder ”det romerske bad” – blev endelig i foråret malet helt færdigt efter grundig tørring efter al dampen. Det er blevet så flot og hyggeligt dernede – og ja uden damp, som desværre ødelagde rummet. Det er stadigvæk en del af kurpakken, med varme og et glas økologisk Cava eller Asti😊 og så er det, det skønneste syngerum😊 Et par værelser er blevet gennemrenoveret – drivhuset er døbt ”driverhuset” indrettet med bord – stole og skind. Nu et hyggeligt rum, hvor det er tilladt at nyde en cigaret😊 Trappen til Stilheden Hus er blevet renoveret – og senest har terrassen ved den finske sauna fået skiftet sine brædder. Joh der sker lidt hele tiden – når tiden tillader det.

Vi har haft lidt personaleudskiftning i løbet af året. Vi måtte sige farvel til Diana til marts, da økonomien alligevel ikke kunne bære ekstra personale. Her senest har Christina valgt at gå andre veje – men vil dog gerne afløse lidt ind i mellem. Vi har så fastansat vores afløser Ditte i køkkenet, så nu er det primært Dittes, Sebastians, Ruths og min skønne mad I vil få serveret, når I kommer😊

Når året er ved at være omme, må man gerne drømme for det nye år. Vi på Villa Fjordhøj drømmer om at endnu flere glade gæster finder vejen til ”Skønne Skælskør” og ønsker at bo hos os. Er I et par, en gruppe eller bare alene – så holder vi bare så meget af at forkæle jer😊

Specifikt ønsker vi lidt større aktivitet i hverdagene – med frokostmøder - dagmøder/kurser eller 1½ døgns kurser med virksomheder/institutioner, der netop synes at vores rammer skaber det bærende for deres aktivitet.

Med de ønsker for 2020 – vil hele personalet her på Villa Fjordhøj ønske alle et godt nytår og et snarligt gensyn.

Mange hilsner fra
Lis

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here.

Hotel Villa Fjordhøj | Rådmandsvej 23B | 4230 Skælskør | til: 58 19 14 51