Læs denne email i din browser? klik her

Nyhedsbrev fra Lis

Hej alle 😊

Så er det tid for mig at sige farvel og på gensyn til alle jer, som har valgt at få Villa Fjordhøjs Nyhedsbrev.

Jeg har haft 10 skønne år, ikke mindst pga alle jer som har kommet her på Villa Fjordhøj som gæster, kursister eller undervisere.

I starten som medarbejder, hvor jeg har givet mange behandlinger – og lavet en masse mad – senere som ansat direktør, hvor det udover mad med mere, også blev mit ansvar at jonglere med mange bolde i luften, og ikke mindst gribe dem alle igen. 😊

Det har været utrolig sjovt – givende – inspirerende – udfordrene og meget lærerigt. Altid er jeg glad taget på arbejde og givet alt det bedste jeg havde 180% - og tiden er bare fløjet afsted. Meget har jeg lært om mig selv i de 10 år. Blandt andet, at jeg ikke kan arbejde med noget så spændende uden at være på 180% - og nærmest vie mit liv til stedet. Det er også derfor at jeg har valgt at stoppe, og at give styrepinden videre til Aslaug. Villa Fjordhøj har klaret 2 Coronaperioder - er i fuld aktivitet og der er masser af fremtidige reservationer. Så kom kun trygt til Villa Fjordhøj.

Jeg har brug for nu at kunne tilbringe mere tid sammen med min familie, så jeg bedre kan fornemme tiden og livet omkring mig. Hvad jeg skal springe ud i, ved jeg endnu ikke, men jeg skal nok finde på noget.

Jeg vil slutte af med at fremhæve det personale der har været omkring mig. Kæmpe tak til jer. Jeg kommer til at savne jer 😊

 

Kh Lis   


Afmeld nyhedsbrev