Læs denne email i din browser? klik her

Nyhedsbrev fra Villa Fjordhøj
December 2021

Kære Venner af Villa Fjord.

Så har jeg været i gang i over 2 måneder. Der har været meget at sætte sig ind i, men jeg har fået fantastisk hjælp af personalet, så jeg oplever, at jeg er ved at få fodfæste i mit nye job. Jeg er meget glad for, at jeg takkede ja til opgaven – jeg glæder mig hver dag, jeg går på arbejde.

Det har været et forrygende efterår på Villa Fjord med mange mennesker i huset. Nu er der lidt mere stille og der er tid til rengøring og oprydning i krogene. I samarbejde med personalet laver vi små forandringer, men kun til det bedre!

Noget, der ikke forandres, er den årlige Solhvervsfest. Den holder vi også i år, så hermed en invitation:

 

SOLHVERVSFEST PÅ VILLA FJORDHØJ
Afholdes den 21. december kl. 15-17
i dagligstuen på Villa Fjordhøj

Traditionen tro serveres der æbleskiver og gløgg – og en lille småkage. Jeg regner med, at vi også skal synge en sang eller to. Kig forbi og vær med til at fejre Lysets Komme.

 

Samtidigt vil jeg også slå et slag for Vinterbadning og Brunch. Det har vi haft nogle gange her i efteråret med svingende tilslutning, men alle, der kommer, er glade for oplevelsen.

Næste Vinterbadning og brunch er søndag den 12. december kl. 9.00 eller 10.30. Det koster kr. 185,- for finsk sauna efter badning og vores lækre brunch-bord.
Tilmelding er nødvendigt.

Jeg glæder mig til at se mange af jer den 21. december!

Varme december-hilsner
Aslaug