NYHEDSBREV februar 2020

Kære modtagere af nyt fra Villa Fjordhøj

Her i denne tid går vi alle så småt og venter på foråret, og alle taler om vejret, men det gør vi ikke her på Villa Fjordhøj - vi forholder os til det!

Den Gamle Dame Villa Fjordhøj er en skøn, finurlig og rummelig dame, som gennem sine mere end 100 år har oplevet alle former for vejr, og hun har hele tiden fået det bedste ud af det daglige vejr.

Der er noget at blive inspireret af på alle årstider.

I det spirende forår lokker det at sidde på badebroen og forsigtigt pjaske i det endnu lidt kolde fjordvand, eller måske tage på en kajaktur langs kysten på fjorden.

I højsommeren er de store træer i den gamle have ned mod vandet dejligt skyggende, men man kan også drikke en kop kaffe med ansigtet mod solen og med ryggen op ad en solvarm mur på en af de andre bygninger, mens der er pause i dagens program.

I efteråret lokker det med en rask travetur langs fjorden, eller måske en tur ind til havnen i Skælskør på en af de gamle cykler.

I vinterperioden lægger badebroen gerne plads til vinterbadning og med efterfølgende varme fra den finske sauna ved fjorden, og måske derefter sidde bag havestuens vinduer og nyde både en kop kaffe og vejret udenfor gennem ruderne.

Skab et ophold efter din egen lyst

Du er velkommen til at bruge faciliteterne til et ophold efter dine egne planer, eller deltage i de mange aktiviteter og kurser, som finder sted hele året rundt.

Det altid engagerede og imødekommende personale står klar til at skræddersy dit ophold, så du får det bedst mulige ophold her hos os.

Den Gamle Dame hviskes ofte i øret, at hun skal huske at fremhæve Villa Fjordhøjs køkken som noget særligt, men ”En Gammel Dame” er ikke meget for selv at fremhæve køkkenet, som er baseret på bæredygtighed og økologiske råvarer.

Virksomhedsarrangement, kursus eller familietræf...

Hvis du står for at skulle arrangere et kursus, virksomhedsevent, et familietræf o.s.v. kan du roligt kontakte Villa Fjordhøj og få sat et ophold op, som vil glæde alle, uanset hvad formålet med opholdet har været.

Følg os gerne på Facebook, hvor du dels kan se, hvad der løbende foregår på Villa Fjordhøj og dels blive inspireret til, hvad du gerne vil have ud af opholdet.

Vi arbejder løbende med både de bestående og nye aktiviteter, så hold endelig øje med os på www.villafjordhoej.dk.

Kontakt os på tlf. 58 19 14 51 eller på mail: kontakt@villafjordhoej.dk.

Vores dejlige personale og jeg glæder os til at byde velkommen.

Med de bedste hilsner
Lis Møller Frederiksen
Direktør

 

ET GODT TILBUD
Vi vil gerne sætte fuld fart på 2020, så på alle hverdage, frem til den 31. maj 2020, giver vi
20% på overnatning incl. morgenmad.

 

AKTIVITETER I
MARTS og APRIL
Du kan I marts opleve:
  • Vinterbad/sauna og brunch d. 1/3 og 22/3
  • Astrologi aften d. 17/3
  • Yoga retreat d. 20-22/3
Og i april har vi:
  • Vinterbad/sauna og brunch d. 5/4
  • Silence retreat d. 5-9/4
  • Detox Påske d. 10-13/4
  • Yoga retreat d. 17-19/4
  • Bliv klogere på håndlæsning d. 28/4

 

TILBUD PÅ 15%
I HVERDAGENE PÅ ERHVERVSARR.
Du kan også få et godt tilbud frem til 31. Maj 2020 på dit møde, f.eks. bestyrelsesmøder med forplejning, seminarer, kurser, uddannelses-ophold med internat osv.
Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Tlf. 58 19 14 51

 

Du kan downloade dette nyhedsbrev i pdf-format HER

Afmeld nyhedsbrev