Læs denne email i din browser? klik her

Nytårshilsen fra Villa Fjordhøj

Kære alle!

Sikken et år. Det havde ingen af os drømt om, da vi skulle til at skrive 2020. Gudskelov for det, for så havde vi fleste nok vendt om. året har budt på mange udfordringer for os alle og selvfølgelig også for Villa Fjordhøj. Alle de ting, der fik tårerne til at løbe, vil jeg lade ligge, og i stedet fremhæve det positive for Villa Fjordhøj i året der er gået og drømmene for det nye år.

Mange glade gæster, kursister og hold har besøgt Villa Fjordhøj i årets løb. Både dem der kommer igen og igen, og som skaber gensynsglæde og hygge, men også mange nye har fundet vejen til Skælskør. Specielt hele sommeren fik vi besøg af rigtig mange gæster, som havde valgt at deres ferie skulle ligge i det vestsjællandske. Det var en sand fornøjelse.

Vi fik i efteråret mulighed for at købe 10 nye senge, og de gamle tunge er blevet skiftet. Lejligheden har nu fået 3 dobbeltværelser. Hver med 2 enkelt senge. Et ønske vi har haft længe. Ligeledes har en god ven tilbudt at skifte de dårlige brædder på badebroen, så den forbliver sikker at gå på😊 Det er vi meget taknemmelige for.

Vi vil til næste år lave forskellige opholdspakker – som kan inspirere til at endnu flere lægger deres ferie hos os. En overnatning kan udvides med at inkludere aftensmaden og/eller en massage/finsk sauna m.m. Der vil være mulighed for at smøre en madpakke ved morgenbordet, så man har proviant til udflugter eller videre på cykelturen. Hverdagstilbuddet på 25% på 2 kurdøgn fortsætter også i det nye år.

Den lille blå hytte ved fjorden sætter vi i stand i det spæde forår og når vejret tillader det. Den skal ha funktion som en ”luksus shelter” og måske kommer vi på endnu flere ideer.

Det bringer mig videre til endnu et nyt tiltag. Bestyrelsen valgte i år at nedlægge sig selv, da alle havde for mange andre gøremål. I den forbindelse står jeg og mangler en sparringsgruppe. Det er stadigvæk meget spædt i sin opstart, men jeg tænker om der mon var nogle af vores gæster, som er kommet igennem mange år og som har en særlig kærlighed til Villa Fjordhøj, der kunne tænke sig at være med. Hvordan platformen bliver er i støbeskeen, men jeg har brug for jer der elsker at komme her, og som gerne vil være med til at udvikle/forbedre stedet. Så send mig en mail, hvis det kunne være interessant.

Jeg vil runde af med at takke jer der her i 2020 gav Villa Fjordhøj donationer. Både rene donationer og donationer med rabat på næste ophold. Mange bække små og jeg er dybt taknemmelig. Tak. 😊 Det vil fortsat være muligt at donere små og store beløb til forbedringer af Villa Fjordhøj. Se mere på vores hjemmeside www.villafjordhoej.dk.

Med ønske om et dejligt lyst og lykkebringende nytår til alle, vil jeg slutte min lille hilsen.

Knus fra os alle på Villa Fjordhøj.
Lis

Du kan downloade dette nyhedsbrev i pdf-format HER

Afmeld nyhedsbrev