Kære Venner af Villa Fjordhøj.

 

Det er med blødende hjerte, at jeg i dag har måtte begære Villa Fjordhøj konkurs.

 

De sidste år med Corona-nedlukning har tæret på Villa Fjordhøjs økonomiske muskel. I den sidste omgang med høje smittetal fra december 2021, har vi oplevet mange aflysninger og meget små hold her. Nu – efter krigens udbrud – oplever vi en kolossal nedgang i bookninger både på værelser generelt og for kurophold. De Retreats, som er bookede, er med færre deltagere og nogen aflyses helt. Det kan vi ikke holde til, og der er ikke penge til at betale lønnen i denne måned.

 

Villa Fjordhøj er en fantastisk bygning; der er en særlig ånd og ro her, som mange har nydt godt af gennem de sidste 28 år – og som vores gæster til stadighed bemærker.

Fonden Villa Fjordhøj, som ejer ejendommen, vil nu gå i gang med at finde en god fremtid for ejendommen. Skal den fortsætte som kursus- og kurhotel, skal den sælges til andre, som vil føre ”ånden” i huset videre eller noget helt tredje.? Der er mange, der har planlagt kurser og Retreats her de næste 2 år.

Dette spørgsmål forventer vi at afklare i den nærmeste fremtid. Når jeg har haft møde med kuratoren af konkursboet, vil jeg vide mere om en tidshorisont.

 

Har du nogle gode ideer til fremtiden for denne dejlige bygning, eller kender du nogen med gode ideer, hører jeg gerne fra dig/dem. Jeg vil også holde dig orienteret via Nyhedsbrevet her.

 

Til slut vil jeg benytte lejligheden til at sige tak til personalet for stor og loyal støtte, og ikke mindst et STORT TAK til alle vores dejlige og positive gæster og kursusholdere gennem årene.

 

Gode tanker og hilsner

Aslaug Bugge

Direktør

 

”Når en dør lukkes, åbnes en anden”

 

❤️