Behandlinger m.m.

Wellness
Bio Sauna

Bio saunaen er vores gamle kulkælder, som er bygget om til en saunagrotte. Her kan du sidde i ro og mag og nyde et glas champagne eller asti og lad hvile falde på i den dejlige varme. Der er en fantastisk akustik hvis du kunne ha lyst til at prøve kræfter med en sang.

Varighed: ca. 1 time
Pris: kr. 125,-

Ved større gruppe – kan prisen aftales

Finsk Sauna

Vi har en finsk sauna nede ved fjorden, som du selv kan tænde op i, når du er her på ophold. Den fyres op med kakkelovn og er klar efter ca. 2 timer. Pris: kr. 200,-
Vi tænder også gerne op for dig til aftalt tid:
Pris: kr. 400,-


Hvis du vil leje saunaen “udefra” kan det også lade sig gøre:
Pris: kr. 400,- for 6 pers. Derefter 40 kr pr. pers.

Hvis du ønsker saunaen tændt op til aftalt tid:
Pris kr. 200,- ekstra. Hvis saunaen skal være klar før kl. 9,00 d.v.s. optændes før kl. 7,00 koster det 300 kr. mere pr. time før.

 

Elverbad

Elverbadet er et meget stort trækar, der står i vores smukke have.

Fra dette GODT VARME kar (ca. 40 grader) kan udsigten nydes ud over fjorden, eller måske vælger I når fugletrækket passerer området, eller en sen klar aften med frit udsyn til måne og stjerner.

Del det med din nærmeste, dine 7 venner eller med kollegerne som en pause under jeres konference ophold.

Da det tager 6 – 8 timer at brændeopvarme det, er det nødvendigt at booke i god til.

Det anbefales at medbringe badetøj.

Pris: kr. 975,-

Den store Wellnesspakke

Pakken består af ca. en ½ time i romersk sauna, for at kroppen kan stresse af og huden bliver blødgjort. Dernæst følger en kropspeeling, med en peelingcreme indeholdt jojobakorn, som påføres med behagelig svamp lavet af græskarfibre, eller du kan vælge en mudderindpakning af italiensk vulkansk mudder.

Efter et bad får du igen ca. en ½ time i romersk sauna, hvor vi byder på et glas champagne og andet forfriskende. Herfra følges du til et behandlerrum, hvor du vil blive pakket ind, påført den lækreste mandelolie, og mens olien får lov til at arbejde vil du få lavet en ansigtsbehandling.

Det hele fuldendes med 1 times massage.

Varighed: Ca. 3,5 time
Pris: kr. 1.425,00

Japansk Lifting - et naturligt ansigtsløft

Ved hjælp af 2 forskellige ansigtsmasker, akupressur, lymfedrænage og massage i ansigtet strammes huden op og derved reduceres rynker og tegn på stress.

Der anbefales normalt et forløb på 4-6 behandlinger henover ca. 1 måned. Derefter en behandling hver halve år for at holde ved lige.

Pris: kr. 600,-

Detox Spa

Behandlingen foregår ved, at man sætter begge fødder i et spa kar fyldt med varmt vand tilsat lidt salt.
Man placerer en sonde i karet der sender en strøm af positive og negative ioner, samt skaber et bioenergiske felt, som strømmer igennem kroppen og fæster sig ved modsat ladede celler.

På denne måde vil “BioEnergiser” behandlingen genskabe balance og harmonisere kroppens celler. Ved at sende signaler op igennem, og stimulere lymfesystemet , vil det starte en afgiftningsproces.

En behandling vil øge, ikke blot føddernes, men hele dit velvære.

Varighed: ca. 30 min

Pris: kr. 350,-

Pedicure

Lille Pedicure

Behandlingen starter med et fodbad.

Herefter peeles fødderne i en cocktail af frugtsyre, der virker blødgørende på hård hud, samtidig med at de døde hudceller fjernes.

Afsluttende fodmassage i lækker olie.

Varighed: ca. 30 min

Pris: kr. 375,-

Pedicure de Luxe

Behandlingen starter med et fodbad, herefter befries fødder og underben for døde hudceller.

Neglene klippes og files i facon, fødderne pakkes ind i en ren mineralbombe fra havets skattekammer. Det efterlader dem bløde og med ny energi.

Behandlingen afsluttes med fodmassage i lækker olie.

Varighed: ca. 45 min

Pris: kr. 450,-

Fodbehandling

Fodbehandling

En fodbehandling består af:
– Et velgørende fodbad
– Hård hud og ligtorn fjernes, og huden slibes glat og blød
– Neglene klippes, fortykkede negle slibes og neglefalsen renses

Behandlingen afsluttes med afslappende fodmassage

Varighed: ca. 40 minutter
Pris: kr. 400,-

Fodbehandling de Luxe
Behandlingen afsluttes med afslappende fodmassage og mudderindpakning

Varighed: ca. 75 minutter
Pris: kr. 550,-

Ansigtsbehandling

Her kan du vælge en ansigtsbehandling med peeling eller dybderensende maske, efterfulgt af ansigtsmassage på ca. 1 time, eller du kan vælge behandlingen uden massagen på ca 40 min.

De produkter der bruges er meget eksklusive økologiske aloevera produkter, som er velkendt for deres meget gavnlige og plejende effekt for huden.

40 min kr. 400.-
60 min kr. 500,-

Olieindpakning + Ansigtsbehandling

Varighed: ca 45 min. Pris: kr. 500,-

Mudderpakning

Varighed: ca 45 min. Pris: kr. 350,-

Alternativ Behandling
Kraniosakralterapi Biodynamics

Kraniosakralterapi Biodynamics kan hjælpe med bl.a.: migræne, svimmelhed, kæbespændinger, problemer med ryg, nakke og lænd, hovedpine, søvnbesvær, hjernerystelse, som behandling efter ulykker, piskesmæld, slag og chok samt eftervirkninger efter operationer.

Derudover er Kraniosakralterapi Biodynamics et fantastisk redskab ved stress og stress-relaterede tilstande til at balancere nervesystemet og dermed til et generelt større velvære.

Dybest set hjælper jeg din krop til at hjælpe sig selv!

At arbejde med opmærksomhed, ro og nærværende hænder er med til at åbne op for, at kroppen selv kan begynde at arbejde og hele og finde på plads i sig selv igen. Det er beroligende for nervesystemet og en mulighed for at komme hjem i sig selv, og opleve en væren og en ro.

Det kan opleves pudsigt, idet vi som regel er vant til en vis mængde gøren og laden under en behandling, hvis vi skal tro den virker. I Kraniosakralterapi Biodynamics er det lidt anderledes ­- her arbejdes efter mottoet: Less is more! Princippet er, at i stedet for at arbejde på at korrigere og mærke ind til ubalancerne, fokuserer jeg på at styrke de ressourcer og selv-regulerende kræfter, som vi alle ligger inde med.

Under behandlingen spænder kroppen af, og dit sind kan slippe tanker og falde til ro i en tilstand som vi kalder the neutral,, som er dybt afspændende. Her får kroppen en mulighed for at korrigere ubalancer, slippe spændinger og stress og blot være.

Behandler: Gudni Patursson

Pris: 650 kr.

Reiki Healing

v/ Laillamari Grundt

Pris: Kr. 650,-

Hypnose

Hypnoterapi

Hjælp til angst via hypnose

Er du urolig/angst/bange? Kan du mærke, at det begrænser din livsudfoldelse? Er du f.eks. bange for at gå til tandlæge? At tage ud at flyve? At gå ind i en elevator? Eller…? Meget ofte vil der være stor hjælp at hente ved hypnoterapi.

Her bruger man samtale, hvor terapeut og klient sammen finder nogle af de områder i ens liv, hvor uafsluttede problemer kan have sat sig som netop: forhindringer eller blokeringer. Hypnose er en meget afslappende og genial vej til – så at sige ad bagvejen(via underbevidstheden)– at løse op. Man er hele tiden vågen, men føler sig behagelig tilpas, mens hypnoterapeutens stemme lyder dæmpet i baggrunden. Når man så åbner øjnene igen, kan man mærke, at man har været lidt længere væk, end man troede.

Underbevidstheden har imens gjort et nyttigt stykke arbejde. Mere end 25 års erfaring har vist, at hypnose er et særdeles hjælpsomt værktøj.

Du kan også hjælpes!

60 min: kr. 850,-

Rygestop

Rygestop indebærer så mange gevinster, både sundhedsmæssigt og økonomisk. Tænk ikke på, at du skal undvære noget, men derimod, at du vinder frihed fra en afhængighed, og en kontant gevinst for sundheden – og at den ubehagelige tobakslugt forsvinder fra mund, tøj og hjem. Altafgørende er din motivation, hvis du vil stoppe. Det skal være dig, der vil holde op med at ryge. Hvis andre har sagt, at du skal holde op, så er dine chancer ikke store. Med din beslutning vil hypnose være en fremragende hjælp til rygestop.

Én måske to gange hypnose kan betyde et liv uden cigaretter.

60 min: kr. 1000,-

Zoneterapi

Under fødderne findes zoner, der svarer til bestemte organer og funktioner i kroppen. Når zonerne påvirkes reagerer kroppen på en afbalancerende måde.

60 min: kr. 500,-

Nada
Nada er øreakupunktur, som kan medvirke til at skabe balance, stabilitet, øge fokus og forbedre søvn.
Kan gives individuelt og i grupper. Nålene sidder på 5 punkter og i begge ører i 45 minutter.
NADA er et godt supplement til andre behandlinger og kan give god effekt.
 
Pris for en behandling:
1 pers: kr 350,-
2 pers: kr 600,-
Derefter kr 150.- pr. pers.
Homøopati

Homøopatisk konsultation

Har været anvendt af læger og apoteker i over 200 år og fremstilles af særligt udvalgte substanser fra mineral, plante og dyreriget. (Økologisk eller biodynamisk oprindelse)

Her tilbydes konsultation med mulighed for at fremsende medicinen efterfølgende. Rytmisk Massage kan med fordel kombineres med vejledning af Homøpatisk Medicin idet samtalen før massagen synliggør komplikationer og evt. medicinbehov. Om Homøopatisk Medicin Homøpatisk medicin tager udgangspunkt i substanser fra plante- dyre- og mineralrigerne.

Princippet bag homøopatisk medicin er, at de stærkt fortyndede stoffer kan helbrede symptomer som svarer til de symptomer stoffet selv forårsager, hvis man indtager det i ufortyndet form. Et velkendt eksempel er, at en homøpatisk fortynding af løg anvendes til, at helbrede en tilstand rindende øjne og løbende næse.

Der findes mange homøpatiske enkeltmidler, heraf er mange sammensat specifikt til hver sin sygdomstilstand, ex insektstik allergi, høfeber, astma, blærebetændelse, bronkitis, muskelknuder, seneskedehindebetændelse, soleksem m.m.

Medicinen har vist mange hurtige lindringer og egner sig derfor også særligt til både mindre og større børn, idet medicinen generelt ikke har nogen bivirkninger, som almindelig syntetisk medicin ofte har, fordi den er så stærkt fortyndet.

60 min: kr. 1000,-

Rosenmetoden

Ved hjælp af indfølende tryk og berøringer direkte på kroppen arbejder Rosenterapeuten med gamle ubevidste muskelspændinger. I løbet af sessionen kan klienten opnå indsigter og opleve forløsning, f.eks. ved at mærke den dybere årsag bag muskelspændingen og dermed blive i stand til at slippe den. Det giver en stor følelse af lettelse og frihed i kroppen, gamle reaktionsmønstre kan brydes og nye valgmuligheder åbner sig. Under en Rosen-session oplever klienten stor fordybelse og dyb afspænding, der har healende virkning både fysiologisk og psykisk.

Rosenmetoden er udviklet af og opkaldt efter Marion Rosen.

60 min: kr. 750,-

SjælsTerapi

Aura-soma, eller SjælsTerapi består af essentielle olier, udtræk af urter og krystal energier, som via hele regnbuens farvespektrum genskaber den oprindelige balance til cellerne

90 min: kr. 750,-

Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi er en nænsom og effektiv behandlingsform, der har til formål at løsne spændinger og skævheder i kroppen, således at kroppens stressniveau nedsættes. Med meget let hånd trykkes blidt på udvalgte steder på hoved, nakke og korsben. Dette gør at nervesystemet bliver afbalanceret og at hjernen og rygmarven kan bevæge sig frit, og at kroppen bliver i stand til at helbrede sig selv.

Kranio Sakral Terapi er god til at afhjælpe stress, nakke, ryg og bækkensmerter, koncentrationsbevær, kæbeproblemer, angst, hovedpine, migræne, fordøjelsesproblemer, piskesmæld m.m. Behandlingen forbedrer endvidere et alment velbefindende og et sundt søvn mønster. Behandlingen er blid og meget behagelig, og den bringer krop og sind i dyb afspænding.

Kranio Sakral Terapi giver psykisk ro og balance, ofte bliver humøret også bedre efter en behandling.

60 min: kr 650.-

Lydhealing / tone healing

Lydhealing / tone healing ved Sigrun Hardardottir.

 

En 50 minutters session med lydhealing introducerer dig for tonernes helende effekt på krop og sjæl.

Som aktiv deltager mærker du hvordan du kan få toner til at vibrere igennem dig, åbne for lukkede områder, ændre blidt på uharmoniske frekvenser.

Dette er en meditativ oplevelse, der foregår i et rum der forstærker den blide dybde, som koncentrationen og lydene skaber i krop og sjæl.

Jeg bruger mest min stemme og din stemme til at arbejde med hvad end det kan være, som du ønsker at løsne op for, hele, forstærke etc.

 

Pris: 700 kr

Sigrun Hardardottir har arbejdet med lydhealing/tone healing siden 2007. Hun har ledet en gruppe i 7 år som øvede sig i at heale med deres stemmer. Det ultimative mål med at bruge meditation og tone arbejde som en åndelig/sjælelig udviklingsvej er, at sjælen og stemmen harmonerer således at også talestemmen vibrerer med healing. Sigrun har i de sidste 2 år ledet en meditationsgruppe i Stilhedens Rum ved Villa Fjordhøj i Skælskør, hvor mantrasang og OM toning har indgået i processen.

Massage
Ma-Uri massage

MA-URI massage er en slags dansende massage med tilhørende musik.

Behandleren udfører lange, glidende strøg i en rytme, hvor hun skifter mellem at bruge underarme og håndflader. Imens bevæger hun sig rundt om klienten med bestemte dansetrin og varierer derved tryk og rytme. Disse metoder sætter gang i blod og lymfe, tilfører ilt og renser klientens muskler for affaldsstoffer.

Hemi Hoani Fox, som er maori og newzealænder, bragte MA-URI massage til Danmark i 1990 og har siden videreudviklet den sammen med Katja Fox. Teorien bag er dels traditioner, der stammer fra Hawaii og fra New Zealands oprindelige folk, maorierne, dels ældgammel, polynesisk huna-filosofi. Måden at massere på ligner den hawaiianske lomi lomi massage, men der arbejdes lidt mere i dybden med musklerne i kroppen.

Behandleren arbejder med kroppen for at aktivere og genoprette harmoni mellem krop, sind og ånd.

Behandlingstid 1½ time pris: 750kr

Aloha Massage

En massageform som stammer fra Hawaii – deraf navnet Aloha.

En blid og kærlig massage, som gør det muligt at slippe evt. stress og komme ned i et andet bevidsthedslag. Dyb og bevægende på de indre planer.

Massagen er ledsaget af musik, og der bruges mandelolie.

v/ Lisbet Thrustrup

1,5 time: kr. 750,-

Bowtech Behandling

v/ Laillamari Grundt

Pris: Kr. 650,-

Stenmassage

Massagen gives med varme (og evt.kolde) lavasten. Varmen og stenenes energi giver en dyb ro og en god jord forbindelse.

90 min: kr. 800,-

Parmassage

Om I er venner eller par! – Nogen gange er det bare hyggeligere at være to 🙂 I kan vælge mellem fysiurgisk massage eller wellness massage.

60 min: kr. 1200,-

Afspændingsmassage

Denne massage arbejder, som de fleste massageformer med at balancere kroppen, men fokus er her at levendegøre underspændt-, og afspænde overspændt muskulatur. Vi starter med en samtale, og tilrettelægger behandlingen efter dine individuelle behov.

60 min: kr. 550,-
90 min: kr. 750,-

Rytmisk massage

Rytmisk massage

Rytmisk massage er en individuel helhedsmassage, som hjælper kroppen med at “finde sig selv” igen. Den er terapeutisk nærmest medicinsk virkende, og anvendes på hospitaler i England, Tyskland, Sverige og Schweiz som arbejder med naturmedicin. Obs: Rytmisk massage kan med fordel kombineres med vejledning af Homøopatisk Medicin idet samtalen før massagen synliggør komplikationer og evt. medicinbehov.

90 min: kr. 800,-

Rytmisk massage m. homøopatisk medicin

Rytmisk massage er en individuel helhedsmassage, som hjælper kroppen med at “finde sig selv” igen. Den er terapeutisk nærmest medicinsk virkende, og anvendes på hospitaler i England, Tyskland, Sverige og Schweiz som arbejder med naturmedicin. Her kombineret med vejledning om personlig Homøopatisk Medicinering idet samtalen før massagen synliggør komplikationer og evt. behov.

120 min: kr. 1000,-

Ansigt, Nakke- og Skuldermassage

Blid massage i ansigt samt omkring nakke/ hovedbund og skulder muskler.

60 min: kr. 500,-

Ansigtsmassage

Blid massage i ansigt, hvor muskler omkring kæberne og spændinger i ansigtet bliver løsnet .

45 min:  kr. 400,-

Healingmassage

Dette er en blid massageform, der tager sit udgangspunkt i energi balancerne i kroppen. På en indfølende og smertefri måde, virker den løsnende og healende på muskler og sind.

60 min: kr. 550,-
90 min: kr. 750,-

Fysiurgisk massage

Klassisk fysiurgisk massage

Dette er en massageform, hvor der arbejdes i dybden og tages ved på en hensynsfuld måde for, at løsne spændinger i kroppens muskler.

30 min: kr. 300,-
60 min:  kr. 500,-

Fysiurgisk sports massage

Dette er en massageform der er mere målrettet specifikke områder i kroppen. Behandlingen arbejde dybt og individuelt. Er der behov for det, er grebene håndfaste, skal de være blide er de det, alt efter behovet. Behandlingen kombineres med akupressur.

30 min:  kr. 300,-
60 min:  kr. 600,-

Personlig Udvikling
Astrologi / Horoskop

Horoskopet bliver lavet ud fra din fødselsdag, tidspunktet der er opgivet som fødsels tid og fødebyen…

Ud fra det opsætter jeg dit horoskop, da der kan være nogen unøjagtighed i tidspunktet, og da det kan have indflydelse på prognosen, så korrigerer jeg tidspunktet ud fra oplevelser i dit liv…

Jeg skal derfor bruge 5-6 begivenhedsdatoer fordelt over dit liv.

EKS: dec.1950 flytning.

Altså kun et stikord, men på begivenheder som har haft betydning i dit liv..

det jeg skal bruge

  1. Fødselsdag
  2. Tidspunktet
  3. Fødeby
  4. 5-6 begivenhedsdatoer…

venlig hilsen
Rita Tvangsø

Pris: kr. 950,-

Afdøde Kontakt

Pris: Kr. 750,-

Meditation

Dyb indre stilhed – åbenhed – opmærksomhed.

Der bliver guidet, så du får en fornemmelse af denne stilhed.

1½ – 2 timer.

2-10 personer: kr. 1750,-
større grupper: + kr. 175 pr person

Fantasirejse

En fantasirejse er en næsten meditativ rejse ind i dig selv.

Du starter med en guidet afspænding – så krop og sind udfordres til at give slip på tanker og andre forstyrrende elementer.

Herefter guides du stille og afslappet igennem landskaber/historier/symboler.

Alle deltagere får sin egen helt personlige oplevelse – og det er tit mange uventede ting der dukker op.

Efter “rejsen” kan man dele oplevelserne med hinanden eller få svar på ting du ikke synes er helt indlysende.

Rejse kan foregå alene eller sammen med andre.

Det er dog meget berigende, hvis dem man “rejser” med, er villige til at dele deres oplevelser med hinanden.

Varighed ca 2 timer

1-2 personer: kr. 750,-
derefter: + kr. 175,- pr person

Trommerejse

Trommerejser har rødder i den indianske og samiske kultur.
En trommerejse er en form for fantasirejse, hvor formålet er, at møde sit kraftdyr.

Vi snakker selvfølgelig også om, hvordan kraftdyret kan hjælpe en.

1½-2 timer.

1-2 personer: kr. 750,-
derefter: + kr. 175,- pr person

Drømmetydning

Tekst er på vej….

kr. 500,-

Tarot

Tekst er på vej….

60 min: kr. 650,-

Håndlæsning

Håndlæsning er helt specielt og meget personligt.

Her kan man ”læse” om et menneskes karakter og dets muligheder, men også om de steder, hvor personen er kørt lidt træt.

Jeg hører ofte bemærkninger som: ”Det var rart lige at få et lille spark” eller ”Jeg vidste det godt inderst inde, men nu kan jeg handle..”

Og jeg bliver glad, fordi jeg er med til at vise vejen.

Indsigt kan føre til handlig – som kan skabe forvandling.

60 min: kr. 800,-

 

Håndlæsning – Gruppearrangement

Hvis I er 3 personer eller flere, kan vi tilbyde jer et arrangement, hvor jeg dels fortæller om håndlæsning generelt, og dels tolker på blindtegninger, som I laver efter min vejledning.

Det plejer at være hyggeligt, sjovt og opbyggeligt, med en flok mennesker, der er blevet klogere på sig selv og hinanden.

ca. 120 min. (efter antal): Prisen aftales

Eva Patursson

Clairvoyance med eller uden Englekort

Ordet clairvoyance betyder klarsyn, eller evnen til at fornemme, føle, se, mærke og høre forskellige budskaber der ligger udenfor de fysiske sansers normale rækkevidde.

Jeg “zoomer” ind på dig, og fortæller hvad jeg får ind.

60 min: kr. 1000,-

Regression

Regression – din fortid!

Via samtale og healing fører dig tilbage til en tidligere tilstand i dette liv eller i et tidligere liv, som du vil opleve i dig. Det kan afdække nogle af de dybereliggende ubalancer, som f.eks. angst, incest, kroniske sygdomme m.m.

90 min: kr. 1050,-

Andre muligheder
Havkajak tur på fjorden

I en kajak kommer du så tæt på vandet som det næsten er muligt, forhåbentligt uden at blive våd. Lej dem på en rolig dag, og oplev områdets dyreliv fra vandsiden. En tur i en kajak er både afslappende, hyggelig og motionerende.

Lejen gælder 2 glasfiber kajakker – 2 pagajer og 2 redningsveste en dag.

Vi anbefaler at du har prøvet det før.

Kr. 500,-