Maden

Når vi laver mad til vores gæster, bruger vi kun friske, økologiske råvarer. Måltiderne tilberedes fra bunden og sammensættes så de giver mulighed for en varieret kost, der samtidig vækker nysgerrigheden og stimulerer sanserne. Det betyder, vi ikke er bange for at bruge hvidløg og krydderier, men samtidig lader vi råvaren beholde sit individuelle smagsudtryk.

Vi lader os blandt andet inspirere af

  • vores gæster og hinanden
  • det traditionelle cuisine, fx confit de canard
  • det nyeste indenfor sundhed og ernæring, fx paleokost
  • årstidernes skiften, fx ramsløgspesto i april
  • lokale avlere, fx den glade stud fra Glænø
  • specialiteter, fx køber vi danske jordbær fra Hunsballe, før alle andre
  • fokus på helhedsoplevelsen, fx hele farvepaletten i måltidet/på bordet
  • det hemmelige krydderi ♡

Vi gør os umage for at forkæle dig som gæst, mens du er her.