Pilates, dynamisk Gotvedbevægelse, afspænding, solhilsen, meditation, fordybelse, badning, sauna, gåture, sund grøn mad, samvær, alenetid og meget mere. 

Fredag d. 31. maj – søndag d. 2. juni 2019

Tag med på retreat i Skælskør. Igen i 2018 tilbyder jeg muligheden for fordybelse i samvær med andre.

Forkæl kroppen og skærp sanserne med Pilates, Gotvedbevægelse, meditativ bevægelse og afspænding, smuk natur og god mad lavet fra bunden af lokale og oftest økologiske råvarer.

I 3 dage har du mulighed for at fordybe dig i Pilates, bevægelse og afspænding. Kurset afholdes på Villa Fjordhøj i Skælskør, som ligger naturskønt med stor have og egen badebro lige ned til vandet. Den varme og uformelle stemning, skaber den perfekte ramme for tre dages fordybelse i krop og sind. Villa Fjordhøj hører til de mindre kursussteder og er derfor særlig velegnet til grupper, der ønsker intimiteten bevaret.

På retreatet arbejder vi med stræk, åndedrætsøvelser, meditation og stille væren. En blanding af Pilates, Gotvedbevægelse, meditativ bevægelse, selvmassage og afspænding, alt sammen noget som øger din krops styrke, smidighed og balance, samt tilfører dig ny energi.
Uanset om du ønsker at intensivere din træning, eller du blot ser turen som en mulighed for at få tid til at bruge din krop, er du meget velkommen. Der stilles ikke krav om et vist niveau, men det er et krav, at du har deltaget i minimum én Pilatestime så du har en idé om, hvad det er for en træningsform.
Træningen foregår i et særskilt lokale Templet (se billede længere nede), som kun vi bruger. Bygningen har store vinduer, så vi skal træne med udsigt til have, himmel og hav.

Program

Fredag 

Kl. 14.00
Ankomst og indkvartering

Kl. 14.30
Velkomst og kaffe

Kl. 16.00 – 18.00
Pilates og Gotvedbevægelse med afspænding

Kl. 19.00
Fælles 2 retters middag

Kl. 20.30
Fællesarrangement i Templet


Lørdag 

Kl. 8.00 – 8.30
Stille morgen med stræk, åndedrætsøvelse, meditation

Kl. 8.30
Fælles morgenbuffet

Kl. 10.00 – 12.00
Pilates og afspænding

Kl. 12.30
Fællesfrokost

Herefter egen tid til f.eks. at gå en rask tur ad Lodsstien (ca. 6 km.), få en behandling *, besøge Skælskør by, læse eller lignende.

Kl. 15.00
Kaffe og kage

Kl. 16.30 – 18.00
Blid Bevidst Bevægelse

Kl. 19.00
Fælles 2 retters middag

Kl. 20.30
Der fyres op i Elverbadet (udendørs kar)

Herefter er der mulighed for at gå i brændefyret finsk sauna, sidde i meditationsrummet, spille et af stedets spil eller sludre over et glas vin.


Søndag 

Kl. 8.00- 8.30
Stille morgen med stræk, åndedrætsøvelse, meditation

Kl. 8.30
Fælles morgenbuffet

Kl. 10.00-12.00
Pilates med afspænding

Kl. 12.30
Fælles frokost og afslutning


Ret til ændringer forbeholdes
*Behandlinger skal bestilles og betales direkte hos Villa Fjordhøj senest 14 dage før. Du kan se muligheder samt kontaktinformation på www.villafjordhoej.dk

Se mere her: https://www.lottelarsen.com/retreat/

Pilates Retreat v. Lotte Larsen